25n
25N
25N

Per als dies plujosos: Escape Rooms a València

Per als dies plujosos: Escape Rooms a València

La tardor valenciana ha arribat amb dies plujosos. A més del fred, amb el temps sorgeix la necessitat de quedar-se a casa i cercar alguna cosa que fer per a mantenir-se actius en els temps de descans i els caps de setmana. No obstant això, hi ha molt a fer allà fora.

Inspirats en clàssics d’aventures com Indiana Jones o videojocs de terror com Resident Evil, Silent Hill o les històries de pirates i tresors amagats tipus Emilio Salgari, els escape rooms són una bona alternativa per a estos mesos de l’any. L’objectiu? Clar, escapar amb vida d’estos llocs ambientats en una altra època, en convertir als agosarats jugadors en protagonistes de la seua pròpia història.

A València es viu un boom d’este panorama amb més de deu sales en tota la ciutat i amb diferents temàtiques. Es pot triar entre sagnants casos policials o viatges al futur, però també mons ficticis o trames on cal colar-se en la màfia de Chicago en els anys 30. També hi ha alternatives per als més xicotets on han d’investigar diferents casos i ajudar-se entre si.

Precisament, una d’estes històries és la del mag Mandrake en el escape room Fun Time, ideat per a xiquets i adolescents d’entre 10 i 16 anys. Els més adults poden intentar frustrar els plans d’un doctor maniàtic prenent el rol d’integrants de l’FBI en un joc de Clue Hunter, un escape room proper a la Plaça de la Mare de Déu que ofereix diferents escenaris, on alguns són requisits per a recórrer uns altres.

Si es vol visitar una illa malvada que serà envaïda en qualsevol moment per un grup de pirates el lloc ideal és Best Quest, una sala que barreja endevinalles amb fantàstiques històries en altamar, o The Room Scape, molt proper al barri Russafa, que recrea el País de les Meravelles d’Alicia o bé et tanca en una mansió tenebrosa.

Els escapes rooms són una opció amb molts avantatges a l’hora de divertir-se i aprendre al mateix temps, fins i tot quan es tracta d’estimular la cooperació en grups de treball; per això moltes empreses trien portar als seus empleats a conéixer-se a estos llocs. El compromís de l’equip (amb sales de 2 a 10 jugadors) o l’ús de l’enginy són característiques que fomenten estos jocs on, amb l’ajuda del cap i el debat amb els companys de desafiament, es pot arribar al final del misteri i obtenir el premi final.

Les reserves es poden fer en línia i els preus varien entre els 8€ i els 10€ per persona, una altra de les bones raons per a conéixer els escapes rooms, ja que entre més amics se sumeixen a l’aventura triada, més barata és la quota per cadascun.

Més informació

1 Comentari

  1. Pablo Madrid
    Pablo Madrid desembre 14, 09:21

    Buen artículo, esto se está poniendo de moda, todo el tema de escape rooms, en Madrid proliferan como setas, nosotros acabo de terminar una web allí. De no saber lo que eran hace un año a ver una nueva casi al mes.

    Resposta al teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − nou =

bombers
bombers