25n
25N
25N

Perruquers valencians agraeixen la petició de Compromís de baixar-los l'IVA al 10%

Perruquers valencians agraeixen la petició de Compromís de baixar-los l'IVA al 10%
18/11/2020 -

El Gremi Provincial de Perruqueria de València, integrat en l’Aliança per la Baixada de l’IVA al 10% a les Perruqueries i Estètica, agraeix a Compromís i al Grup Parlamentari Plural l’esmena presentada als Pressupostos Generals de l’Estat (PGE) de 2021 per a la recuperació de l’IVA reduït al sector.

Al seu judici, és el reconeixement que la imatge personal és un servei essencial i que “el futur de milers de perruqueries i salons d’estètica està en joc, i amb això el de milers d’empleats i les pròpies finances de les arques de l’Estat”.

En la Comunitat Valenciana, segons les dades que maneja el gremi, suposaria el tancament de més de 2.300 salons d’imatge personal i la destrucció de més de 5.300 llocs de treball en els pròxims mesos “si no es prenen mesures amb caràcter d’urgència”.

El diputat de Compromís, Joan Baldoví, es va reunir amb l’aliança per a conéixer la seua “dramàtica” realitat i la necessitat de recuperar el tipus d’IVA al 10%. “És una qüestió de justícia històrica des de la seua pujada en 2012 amb Montoro”, defensa el president del gremi, Paco Fortea, per a destacar que l’esmena s’anunciara mentre protestaven a la porta dels lleons del Congrés.

Aquesta concentració va ser l’acte central de les quals s’han anat succeint en els últims mesos en tot el país de la mà de l’aliança, que precisament es van iniciar a València el passat 10 d’agost.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit + divuit =