25n
25N
25N

Peke Turisme Alzira completa places per als dos primers dies

Peke Turisme Alzira completa places per als dos primers dies
30/09/2019 -

L’oferta turística llançada des de la Regidoria de Turisme, Peke Turisme Alzira, ha estat tot un èxit. Les places per als dies 4 i 8 d’octubre ja estan cobertes.

Aquelles persones que estiguen interessades a participar d’aquesta iniciativa turística, destinada principalment als més menuts, encara poden fer-ho. Per al dissabte 5 d’octubre hi ha places per poder gaudir de la història que envolta al rei Jaume I i la ciutat d’Alzira.

L’horari d’aquesta activitat serà d’11 a 13.30 h, amb funció teatralitzada, tallers i la possibilitat de fer-se una foto-record. La regidoria de Turisme ha començat a desenvolupar la primera de les ofertes, coincidint amb la celebració de la festivitat del 9 d’Octubre.

Per inscriure’s s’ha d’enviar un correu electrònic a museu@alzira.es o un missatge privat a la pàgina de Facebook Alzira Turismo. El preu de l’activitat és de 2 €.

La regidora de Turisme, Isabel Aguilar, ha destacat que: “Es tracta d’un doble èxit: per una part la gran quantitat de gent apuntada per participar i per una altra la implicació de les famílies perquè els seus menuts coneguen la història i patrimoni de la nostra ciutat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze + catorze =

CCCC
activem alfafar