25n
25N
25N

Pedro Martínez: "La competició està en els seus inicis i va a ser un partit difícil"

El tècnic com a clau en el partit la defensa i el rebot

Pedro Martínez: "La competició està en els seus inicis i va a ser un partit difícil"

Partit a partit, dia de treball rere dia de treball, esta és la filosofia amb la qual es mou el València Basket i, sobretot, el seu entrenador. Pedro Martínez va assenyalar ahir en la roda de premsa celebrada durant la visita de l’equip a la Fira del Corredor que el més important és dependre de si mateix. “El més important és el que depén de nosaltres, estar nosaltres bé, defensar, rebotar. El Rio Natura Monbús Obradoiro té jugadors interiors polivalents, que tiren bé de tres punts. Això sempre genera moltíssims espais i fa que siga un equip incòmode de defensar per la quantitat de jugadors que tenen amb possibilitat d’obrir el camp. És un equip amb bon físic, amb jugadors exteriors bastant atlètics que van molt bé al rebot d’atac. En el seu camp juguen amb l’energia que els dóna la seua afició, és una pista en la qual hi ha una pressió important i cal estar molt concentrats des del primer moment”, explicava el tècnic.

De la mateixa manera, respecte al fet que les estadístiques senyalen que els taronges han guanyat en el 92% de les vegades que s’han enfrontat, Pedro Martínez va argumentar que cada temporada és nova i que no solen tenir-les en compte. “No som molt de mirar arrere. Cada temporada comença amb els comptadors a zero i Rio Natura Monbús crec que és un bon equip. Tenen un joc interior molt polivalent, jugadors que ho fan molt bé i són un equip molt bé entrenat. Per descomptat hem d’anar amb el màxim respecte i en el que haja passat en el passat, la majoria de nosaltres no hem estat o no hem estat moltes vegades. I per tant és un partit nou, en una competició que està en els seus inicis i crec que serà un partit difícil”, va assenyalar.

Pedro Martínez donà ahir quasi per assegurat que ni Jankovic ni Kravtsov participaran en el partit del diumenge. “Vlado en principi és baixa, no té pinta que es recupere. Ara mateix està en llit i no té pinta que puguem comptar amb ell. La previsió del doctor és que demà és pràcticament impossible que s’haja recuperat perquè es puge al tren i després a l’avió. Tampoc m’ho han descartat completament, però no entrena i està molt feble amb eixe procés víric. Tampoc jugarà en este partit amb Kravtsov, perquè solament porta un entrenament i creiem que necessita un poc més de temps d’adaptació”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × dos =

museo prehistoria
museo prehistoria