25n
25N
25N

Pedro Martínez: "Ha sigut una final molt dura però cal pensar en el següent partit"

Pedro Martínez: "Ha sigut una final molt dura però cal pensar en el següent partit"

Valoració del partit…

“Ha sigut un partit molt dur per a nosaltres. Ens ha costat entrar però hem tingut moments bons. Teníem el partit on volíem però hem entrat en col·lapse i no hem sigut capaços d’anotar alguns tirs bons i crec que el basket és un moment d’ànim. Hem tingut un bon moment anímic en el primer quart i malament en l’últim. Ha sigut una final molt dura, estic decebut per perdre, trista pels jugadors que estaven molt afectats en el vestuari, per l’afició perquè tots estàvem molt il·lusionats. Així és l’esport professional i ja cal començar a pensar en el partit del diumenge.

L’equip ha entrat en col·lapse… com s’explica

Costa de trobar les raons, crec que hem fallat alguns tirs a l’inici de l’últim quart, se’ns ha ajuntat amb cansament que ha permés alguna cistella fàcil d’ells i algun rebot ofensiu que ells ens han castigat. Nosaltres també hem agafat eixos rebots ofensius però no hem castigat i açò resta confiança i a l’altre equip li dóna confiança.

Segona final a la qual s’arriba, segona que es perd…

Cal mirar cap a davant, és complicat. No cal donar-se per vençuts. Hem de centrar-nos en el que queda. El diumenge tenim un partit i hem de recuperar-nos anímicament. Cal animar-nos perquè tampoc serveix de res caure en el pessimisme, pensar que tot és un desastre. Els jugadors han fet un bon treball, han donat el seu màxim, entenc la desil·lusió i la decepció però espere que no dure molt temps.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 5 =