caixa popular

Pedro Martínez: "Estem decebuts"

El tècnic taronja es mostrà crític amb el joc del seu equip en l’últim partit de la Lliga regular

Pedro Martínez: "Estem decebuts"

Valoració de l’encontre:

“Hem jugat malament i quan jugues mal tens moltes possibilitats de perdre. No hem tingut bons percentatges, no ens hem passat bé la pilota i llavors és difícil guanyar perquè l’altre equip posa les seues virtuts en la pista. No hem pogut trobar el ritme, les posicions bones per a tirar… l’explicació a l’ocorregut és que han jugat millor que nosaltres”.

Sembla que l’equip pateix d’ansietat en els moments claus…

“És clar que hem jugat per sota de com podem fer-ho i de com hem jugat en altres moments de l’any. En tir hem fallat massa, hem començat malament el partit. En el primer quart ells han tingut més energia, han rebotat millor, ens han superat en energia, en ritme, en els percentatges. En el tram final han pres millors decisions que nosaltres i açò ha marcat la diferència”.

Al final tercers i els playoff davant el Barcelona Lassa…

“Si a principi temporada ens diuen que quedem tercers amb el factor pista a favor ho haguérem signat. No podem controlar qui és el nostre rival, si és o no el Barcelona. Ens haguera agradat quedar segons. La sensació no és bona, cal aconseguir passar pàgina i intentar jugar millor el següent partit. Si ho fem com avui serà difícil guanyar, és igual el rival. El que depén de nosaltres és el que controlem, hem jugat malament i caldrà canviar-ho si volem passar”.

Parla de passar pàgina, deu l’equip tornar a començar…

“Cada partit és una història i no podem caure a fer valoracions ara mateix. La competició regular s’ha acabat i ara ve una altra part que és completament diferent. No podem pensar que com hem jugat molt malament este partit podem perdre. És obligatori pensar que podem guanyar, tenim la capacitat de fer-ho. Cal pensar en positiu, intentar estar millor, recuperar jugadors que han tingut problemes este partit…”

Tal vegada acabar amb una derrota no és el millor tancament de la temporada regular…

“Millor ens esperem al final del tot per a fer valoracions a escala global. Ara mateix estem decebuts. Si haguérem guanyat jugant molt malament, diríem que la lliga regular ha sigut una meravella. És més fàcil pensar en el desastre i tot és vàlid. Anem a no pensar en este partit, més enllà de l’anàlisi tècnica que hem de fer. Els playoff seran complicats, no pel rival en si, sinó perquè tot està molt atapeït. Podem guanyar, no ho garantisc però tenim la capacitat”.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − dos =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris