25n
25N
25N

El peveter faller: apagat per una avaria

@Valenciaturismo

El peveter faller: apagat per una avaria
11/03/2021 -

El peveter faller es troba en aquest moment apagat per una avaria. Així ho ha avançat el periòdic Levante-EMV, que ha assenyalat que en aquest moment hi ha diversos especialistes en instal·lacions de gas treballant en la seua reparació perquè puga tornar a encendre’s i a complir així amb la seua funció.

Es tracta d’un monument carregat de simbolisme que es va encendre anit a les 22.19 hores per a recordar l’anunci fa just un any de la suspensió de les Falles de València 2020 per recomanació del Govern d’Espanya i les autoritats sanitàries.

I és que, a més de recordar aquest fet que va evidenciar la gravetat de la pandèmia a pocs dies per a celebrar les festes josefines, ret homenatge a les víctimes del coronavirus i simbolitza l’esperança que prompte tornen als carrers els monuments fallers per a iniciar un nou cicle.

El peveter de les Falles es troba en el lloc en el qual hauria d’estar la Meditadora i romandrà encés fins al 19 de març, Sant Josep, quan s’hauria d’haver acomiadat les festes amb la cremà.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 1 =

museo prehistoria