25n
25N
25N

Paula Giménez lliura el seu ram per a tancar el primer dia de l'Ofrena

Flors, versos i cants per a la Mare de Déu en el Trasllat a Torrent

Paula Giménez lliura el seu ram per a tancar el primer dia de l'Ofrena
17/03/2017 -

La ciutat de Torrent va celebrar el dijous el Trasllat de la Mare de Déu dels Desemparats de les Falles de 2017. Un acte on els versos, els cants i les flors van destacar en la cercavila que la falla Cotxera oferix any rere any a la Geperudeta. Les falleres majors de Torrent, Carmen Sirvent i Paula Giménez, juntament amb les corts d’honor, acompanyaren els màxims representants de la comissió, Eva María Carrillo, Nerea Árboles i Christian Macías, pels carrers de la localitat.

img_7799-copyMés de mig miler de devots entre fallers, veïns i curiosos es van apropar a veure este acte ple d’emoció. L’alcalde Jesús Ros i el regidor de l’àrea de Festes, Alfred Costa, acompanyats per membres de l’equip de govern no van voler perdre’s estos poemes i cants. Totes les comissions falleres del municipi participen en el Trasllat, on els representants oferixen un ram de flors a la patrona dels valencians.

 

 

Primer dia d’ofrena a Torrent

Esta vesprada ha tingut lloc la primera ofrena que comença en la Font de les Granotes de l’avinguda al Vedat i acaba en la plaça de l’església. Les falles que participen en l’ofrena són: Falla Escultor Vicent Pallardó, Parc de Trénor, Cronista Vicent Beguer i Esteve, Santa Llúcia, Camí Reial, Sant Amador-Esparter, Xenillet, Carrer Benemèrita Guàrdia Civil, Pare Méndez, Sant Roc, Ramón y Cajal, Sedaví i Àngel de l’Alcàsser.

En últim lloc desfilarà la Falla Avinguda acompanyant la seua fallera i màxima representant infantil de Torrent, Paula Giménez, juntament amb la seua cort d’honor, que han sigut les encarregades de tancar la primera jornada d’ofrena a la Mare de Déu dels Desemparats.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − 2 =