caixa popular

Patraix obri el termini per al concurs de cartells de les seues Festes Populars

El termini de presentació acaba el 25 de juliol

Patraix obri el termini per al concurs de cartells de les seues Festes Populars
21/06/2017 -

concurso-carteles-fiestas-patraixL’Associació Veïnal de Patraix torna a convocar el ja popular concurs de cartells per a les Festes Populars d’aquest barri valencià. Una oportunitat perfecta per a demostrar els dots creatius de tots els valencians i, a més, guanyar 300 euros. Però això no és tot, ja que el cartell triat serà la imatge i la portada d’unes de les festes més esperades del barri de Patraix.

Així, si estàs pensant participar, no oblides que el termini per a presentar les propostes finalitzarà el pròxim 25 de juliol. Però a més, els cartells presentats hauran de complir una sèrie de requisits, com adoptar la forma vertical, amb una superfície de 49×59 centímetres, presentar el cartell muntant en un bastidor de 60×70 centímetres, així com no realitzar el disseny amb cera o pastís, entre altres requisits que es poden consultar en la web de l’Associació Veïnal de Patraix.

Cada participant, que podrà presentar un màxim de dos cartells originals i inèdits, haurà de lliurar la seua proposta en la seu de l’Associació Veïnal, situada en la Plaça Patraix, 13. Una vegada finalitzat el termini, un jurat tècnic artístic valorarà totes i cadascuna de les obres per a escollir al cartell guanyador de les Festes Populars de Patraix 2017.

A partir del dia 1 de juliol, tots els cartells s’aniran exposant en la seu de l’associació a mesura que es vagen presentant. Finalment, serà el dia 28 de juliol quan es done a conéixer la fallada del jurat, i es conega com serà la imatge de les festes de Patraix.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × un =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios