25n
25N
25N

L'Ajuntament de Paterna i La Pinada Lab col·laboren per a fer de Paterna una ciutat més innovadora i sostenible

L'Ajuntament de Paterna i La Pinada Lab col·laboren per a fer de Paterna una ciutat més innovadora i sostenible
29/07/2020 -

L’Ajuntament de Paterna i La Pinada Lab, l’espai d’innovació impulsat per l’ecobarri La Pinada, han subscrit avui un Protocol general d’actuacions per a treballar conjuntament en la cerca de solucions innovadores que contribuïsquen a fer de Paterna una ciutat més sostenible.

La signatura de l’acord ha tingut lloc aquest matí sobre l’espai que ocuparà La Pinada Lab, que està previst que s’inaugure a la fi d’aquest 2020, i que es troba emplaçada en el barri La Pinada del municipi paterner.

Després de la rúbrica, que han dut a terme l’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo i el fundador del barri de la Pinada, Iker Marcaide, tots dos han participat en la plantació d’una olivera com a símbol de renovació i prosperitat.

Amb aquest conveni de col·laboració, l’Ajuntament i La Pinada Lab es comprometen a fomentar la recerca, la innovació i el desenvolupament de noves tecnologies i processos per a fer possible una forma de vida més sostenible per als paterners i paterneres i a treballar junts en el desenvolupament de les millors solucions per a enfrontar-se als reptes urbans actuals i futurs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + 7 =