25n
25N
25N

L'Ajuntament de Paterna i el Paterna CF actualitzen el seu conveni de col·laboració

El conveni, que datava de 1973, ha permés al Paterna C.F. consolidar-se al llarg dels anys en la tercera divisió del futbol espanyol i posicionar-se com una de les escoles de futbol base de referència en la Comunitat Valenciana

L'Ajuntament de Paterna i el Paterna CF actualitzen el seu conveni de col·laboració
11/09/2020 -

L’Ajuntament de Paterna i el Paterna Club de Futbol han actualitzat el conveni de col·laboració que permet al consistori recuperar la gestió i explotació del camp de futbol Gerardo Salvador.

Així ho ha anunciat hui el Tinent Alcalde de Cultura de l’Esforç i Modernització, José Manuel Mora, qui ha explicat que “la renovació d’aquest acord -que datava de 1973- ha sigut molt ben acollida pel club, que entén que transcorreguts 47 anys del document, era necessari establir un nou marc de relació que permeta al Paterna C.F. centrar-se en la gestió del vessant esportiu del seu projecte”.

El nou conveni garanteix a l’entitat esportiva les instal·lacions necessàries per a continuar desenvolupant el seu projecte esportiu i permetrà al consistori abordar nous projectes d’adequació i reforma que milloren les condicions de l’estadi.

En aquest sentit, Mora ha recordat que “la vigència del conveni, que atorgava àmplies facultats de gestió del camp al club, ha permés al Paterna C.F. consolidar-se al llarg dels anys en la tercera divisió del futbol espanyol i posicionar-se com una de les escoles de futbol base de referència en la Comunitat Valenciana”.

Així mateix, ha destacat que “el Paterna Club de Futbol ha tancat la temporada 2019-2020 amb un total de 19 equips i 341 esportistes”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − huit =