25n
25N
25N

Paterna acaba “El Vaixell de Chanquete”, el nou parc infantil d'El Clot dedicat a Antonio Ferrandis

La zona de jocs infantil, totalment homologada i protegida per un tancat, consta d’un gran vaixell que permet la interactuació de fins a 25 xiquets/es, una engrunsadora inclusiva, dos molls i un balancí.

Paterna acaba “El Vaixell de Chanquete”, el nou parc infantil d'El Clot dedicat a Antonio Ferrandis
07/05/2020 -

L’Ajuntament de Paterna ha conclòs els treballs de reforma del parc infantil d’El Clot, totalment homologat i dedicat al benvolgut actor paterner Antonio Ferrandis.

Sota el nom del Vaixell de Chanquete, que apareix serigrafiat en el sòl de cautxú que protegeix tota la zona infantil, el nou parc està presidit per un gran vaixell, per a edats d’entre 3 i 14 anys que, dotat de tobogan i zones d’escalada entre altres coses, permet la interactuació de fins a un total de 25 xiquets i xiquetes.

El vaixell està acompanyat d’una engrunsadora d’integració, també per a ser utilitzada entre les franges d’edat de 3 a 14 anys, que va equipat amb una engrunsadora inclusiva i un altre pla.

A més, la zona de jocs infantil, que està totalment voltada per una tanca per a augmentar la protecció dels menors, disposa també d’una barqueta balancí i de dos elements de molls per a utilitzar a partir d’un any.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − 6 =