25n
25N
25N

Paterna suspén el Castell de Focs Artificials per la situació actual de la COVID-19 en la Comunitat Valenciana

El gran castell de focs artificials anava a il·luminar Paterna el pròxim 31 d’agost amb 249 quilos de pólvora en homenatge a les Festes Majors suspeses i en record de totes les víctimes de la COVID-19

Paterna suspén el Castell de Focs Artificials per la situació actual de la COVID-19 en la Comunitat Valenciana
27/08/2020 -

Davant la preocupant evolució de les xifres de transmissió del coronavirus al nostre país i les actuals xifres d’incidència de la COVID-19 a la Comunitat Valenciana, el Comité de Seguiment de la COVID-19 de l’Ajuntament de Paterna ha decidit hui la suspensió del Gran Castillo de Focs Artificials previst per al 31 d’agost.

Amb la suspensió d’aquest espectacle pirotècnic, el consistori busca continuar protegint i preservant la salut de la població i previndre la propagació del virus en el municipi.

L’Ajuntament, conscient del gran interés que desperten els actes de foc de Paterna entre veïns i visitants, ha qualificat aquesta suspensió com la “decisió més responsable” de vetlar per la salut i seguretat de tota la ciutadania i de garantir el compliment de tota la normativa disposada per a frenar l’expansió del coronavirus.

El Gran Castillo de Focs Artificials s’anava a disparar dilluns que ve, 31 d’agost, festivitat del Santíssim Crist de la Fe, a les 23.55 hores com a homenatge a les Festes Majors suspeses aquest any degut a la pandèmia i en record de totes les víctimes de la COVID-19.

Amb 249 quilos de pólvora, aquest Castell pretenia a més servir d’ajuda al sector pirotècnic, molt castigat per aquesta crisi i molt vinculat a Paterna.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 5 =