25n
25N
25N

Paterna sol·licita que Fuente del Jarro i l'EGM Parc Tecnològic siguen declarades Zones Industrials Avançades

Paterna sol·licita que Fuente del Jarro i l'EGM Parc Tecnològic siguen declarades Zones Industrials Avançades
10/02/2021 -

L’Ajuntament de Paterna, a través de l’Àrea d’Indústria, Empresa i Universitat, ha sol·licitat a l’IVACE que el Polígon Industrial Fuente del Jarro i l’EGM Parc Tecnològic Paterna siguen declarades Zones Industrials Avançades.

Així els ha revelat hui l’alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, qui ha destacat que amb la sol·licitud d’aquesta classificació “Paterna aspira a consolidar-se com el pulmó industrial de la Comunitat Valenciana, l’enclavament estratègic idoni per a la inversió empresarial i el motor necessari per a la generació d’ocupació”.

L’IVACE estableix tres categories per a les zones industrials: bàsica, consolidada i avançada, en funció de les dotacions, infraestructures i serveis dels quals dispose cada àrea.

En el cas de Paterna, tant Fuente del Jarro com el Parc Tecnològic compleixen amb els requisits establits en la Llei de les Àrees Industrials, tant en matèria de seguretat (instal·lacions per a lluitar contra incendis i hidrants), pel que fa a mobilitat (accessos, vials i rotondes d’ample suficient per a camions) o en serveis disponibles per a les empreses assentades en elles (xarxa de telecomunicacions de banda ampla o subministrament elèctric de tensió igual o superior als 20kV).

A més, tots dos parcs empresarials disposen de servei de transport públic, xarxa de sanejament adequada a l’activitat industrial, sistema de recollida de pluvials, zones verdes, gestió de residus o enllumenat eficient, entre altres serveis, i que els posicionen com a zones industrials perfectament equipades per a empreses i treballadors.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + 16 =