25n
25N
25N

Paterna signa un conveni per a promoure el comerç local

Paterna signa un conveni per a promoure el comerç local
24/10/2016 -

El conveni signat entre l’Ajuntament de Paterna i les diferents associacions de comerciants de Paterna, Multipaterna, Paterna Unió de Comerç i el mercat, pretén potenciar el comerç de proximitat i acostar este tipus de comerç a la ciutadania paternera.

Des de l’Ajuntament consideren molt important impulsar el comerç local i la mitjana i xicoteta empresa com a motors del desenvolupament local, dinamitzadors de la vida dels barris i creadors d’ocupació.

A la firma del conveni han assistit l’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, Carles Martí, Tinent d’Alcalde d’Urbanisme i Economia Local i els representants de les diferents associacions de comerciants de Paterna.

Per al nou equip de govern és indispensable comptar amb el comerç de proximitat per a desenvolupar el model de ciutat que es vol implantar a Paterna. “Un model de ciutat recolzat sobre el comerç local amb activitats compatibles amb el medi ambient i que continuen sent el principal motor en la creació de riquesa i ocupació del nostre poble”, ha manifestat Carles Martí.

En este sentit el responsable d’Economia ha recordat que segons tots els estudis realitzats sobre economia local, la xicoteta i mitjana empresa, dins la qual es troba el comerç local, és la principal creadora de llocs de treball.

Per al Tinent d’Alcalde, Carles Martí, és molt necessari continuar impulsant el comerç de proximitat paterner i més tenint el compte l’estat d’abandó al que el van sotmetre els governs del Partit Popular.

En este sentit, recorda que el pressupost per al desenvolupament de l’economia i el comerç local del darrer any del govern popular va ser, només, de 14.000 euros mentre que amb la tristament famosa Zona Franca es dilapidaren 115.000 euros el mateix any.

“En el govern nascut de l’Acord del Batà tenim molt clares les nostres prioritats. I una d’elles és precisament potenciar el nostre comerç. Amb este conveni farem possible la realització de diferents activitats de les associacions de comerciants com la Fira del Comerç i la Campanya de Nadal”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un + nou =

museo prehistoria
museo prehistoria