25n
25N
25N

Paterna contínua per segon mes consecutiu en risc epidemiològic molt baix

Paterna contínua per segon mes consecutiu en risc epidemiològic molt baix
20/05/2021 -

La ciutat de Paterna contínua, per segon mes consecutiu, en un risc epidemiològic molt baix segons confirmen els resultats de les últimes anàlisis realitzades en les aigües residuals de tots els barris i polígons industrials.

I és que les dades que ofereix l’últim rastreig realitzat per l’Ajuntament, a través d’Aigües de Paterna, amb l’eina City Sentinel revelen una concentració Lleu en els barris de Santa Rita i Mas del Rosari i Molt Baixa en la resta de barris i àrees empresarials.

De fet, en barris com Alborgí o La Canyada ni tan sols arriba a detectar-se presència genòmica del virus.
Respecte als ceps, l’única que s’ha detectat és la variant britànica en el barri de Santa Rita, en concentracions baixíssimes, mentre que la ciutat es manté lliure del cep brasiler i sud-africana.

Per sectors, les dades que ofereix l’eina City Sentinel en aquests últims dies són: 320.000 UG/500 ml en Santa Rita; 110.000 UG/500 ml en campament; No detectat a La Canyada, Font del Pitxer i Alborgí; 23.000 UG/500 ml en Mas del Rosari; Presència molt baixa en Terramelar i Lloma-Llarga, La Coma, Terramelar i Lloma Llarga, Bovalar, Parc Tecnològic i L’Andana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu + catorze =