25n
25N
25N

Paterna es prepara per a acollir l'última etapa de la Volta Ciclista

Paterna es prepara per a acollir l'última etapa de la Volta Ciclista
05/02/2020 -

Aquest diumenge 9 de febrer, Paterna tornarà a acollir, per quart any consecutiu, l’última etapa de la Volta a la Comunitat Valenciana Gran Premi Banc Sabadell 2020, i l’eixida de la segona edició de la Volta a la CV Dones.

Com en edicions anteriors, l’Ajuntament ha organitzat un operatiu especial format per 40 motos i 6 Jeeps de la Guàrdia Civil, 4 furgons del Cos Nacional de Policia als quals se sumen 60 efectius municipals entre Policia Local i Protecció Civil, així com voluntaris de la penya local Cicloturistas.

“Mitjançant aquest dispositiu garantim la seguretat durant l’esdeveniment esportiu, assegurant que la prova transcórrega sense incidents” ha explicat el Tinent d’Alcalde de Cultura de l’Esforç i Modernització, José Manuel Mora.

A més, Mora també ha assenyalat que “durant el matí es realitzaran corts puntuals de trànsit pels carrers que conformen el recorregut, intentant minimitzar en la mesura que siga possible els inconvenients per als veïns i veïnes”.

En concret, es tancarà al trànsit a la plaça Enginyer Castells i el carrer Ramón Ramia des de les 7 del matí per a acollir el control de signatures dels 45 equips participants, 20 equips i 120 corredores en la Volta Dona i 25 equips i 174 corredors en la categoria masculina.

Per part seua, els carrers per les quals transcorreran les proves es tancaran puntualment a les 8.15 h i a les 13.15 h per a facilitar el recorregut neutralitzat de 5, 5 quilòmetres que realitzaran els ciclistes per la localitat.

Aquests carrers són Ramón Ramia Querol (al costat de l’Ajuntament) el carrer Mèdic Ballester, carrer Major, carrer Vicente Lerma, carrer Verge de Montiel, carrer Jacinto Benavente, Avinguda 1r de Maig, carrer Puríssim, Avinguda Rei En Jaume, carrer Rabosar, carrer Enric Valor, carrer Sabina, Avinguda Vicente Mortes, carrer Vicente Lerma i la carretera Manises fins a la CV-31, on se situarà el km 0.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − nou =

bombers
CCCC