25n
25N
25N

L'Ajuntament de Paterna s'il·lumina de morat pel Dia Mundial del Lupus

Durant el cap de setmana la façana de l’Ajuntament s’il·luminarà del color identificatiu de la malaltia per a solidaritzar-se amb els malalts i les seues famílies

L'Ajuntament de Paterna s'il·lumina de morat pel Dia Mundial del Lupus
08/05/2020 -

Amb motiu del Dia Mundial del Lupus, que es commemora el 10 de maig, l’Ajuntament de Paterna ha llançat una campanya per a donar visibilitat a la malaltia que afecta 1% de la població d’Espanya.

Per a això, durant el cap de setmana la façana de l’Ajuntament s’il·luminarà de morat, color identificatiu de la malaltia, per a solidaritzar-se amb els malalts i les seues famílies.

A més, en xarxes socials també es durà a terme una campanya de visibilització de la malaltia amb l’objectiu de sensibilitzar a la població sobre els símptomes i conseqüències que el lupus té sobre la salut i demanar una major conscienciació sobre el lupus que millore el seu diagnòstic i tractament.

Amb aquestes actuacions es pretén des del departament de Sanitat, impulsar la promoció i prevenció de la salut a Paterna, conscienciar a la ciutadania sobre aquesta patologia del sistema immunitari, poc freqüent però de gran impacte, que pot afectar qualsevol òrgan del cos.

En l’actualitat el lupus no té cura definitiva, però pot ser controlada. El diagnòstic primerenc i els controls estrets són la clau per a millorar la qualitat de vida de les persones que el pateixen.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × cinc =