25n
25N
25N

Paterna reprén els cursos CRE per a acreditar als participants en els actes de foc

El curs s’impartirà el 19 de juny i comptarà amb dos grups, un d’adults, en horari de 9 a 14 h i un específic per a menors

Paterna reprén els cursos CRE per a acreditar als participants en els actes de foc
31/05/2021 -

L’Ajuntament de Paterna ha tornat a convocar una jornada de formació perquè els veïns i veïnes que ho desitgen puguen obtindre l’acreditació de Consumidors Reconeguts com a Experts (CRE), necessària per a poder participar en els actes de foc que se celebren a la ciutat.

El curs s’impartirà el 19 de juny i comptarà amb dos grups, un d’adults, en horari de 9 a 14 h i un específic per a menors, amb un programa adaptat a la seua edat, en horari de 10 a 13 h.

Tal com ha explicat la regidora de Turisme, Cultura i Foc, Teresa Espinosa “mitjançant aquesta formació es garanteix que els participants en actes de focs de Paterna coneixen el correcte ús dels articles pirotècnics, mesures de seguretat o procediments d’actuació en cas d’accident”.

A més, Espinosa ha recalcat que “qualsevol persona que vulga participar en activitats pirotècniques a Paterna necessita aquest certificat, garantint així la seguretat en les manifestacions festives i culturals relacionades amb el foc que es vagen a desenvolupar a la ciutat”.

Finalment, els interessats a participar en el curs podran inscriure’s de manera telemàtica en la web de la Regidoria Turisme, Cultura i Foc, http://www.paterna.es/rtcf.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × un =