25n
25N
25N

Paterna comença la remodelació completa del carrer Sant Antoni

El consistori ha destinat una partida de més de 514.000 euros a millorar les infraestructures en tot el carrer

Paterna comença la remodelació completa del carrer Sant Antoni
16/10/2019 -

L’Ajuntament de Paterna ha iniciat les obres de millora d’infraestructures al carrer Sant Antoni que tenen com a objectiu de millorar l’estat general de la zona.

Així ho ha anunciat la Tinenta d’Alcalde de Seguretat, Mobilitat i Transició Ecològica, Núria Campos, qui ha explicat que “aquesta remodelació integral del carrer inclou des de la instal·lació de pluvials i la renovació de la xarxa de residuals i de sanejament així com la remodelació i ampliació de calçades i voreres, tal com ens ha demanat l’Associació de Veïns d’Alborgí”.

En aqueix sentit, Campos ha destacat que “es tracta d’una obra necessària a causa de l’avançat estat de deterioració en el qual es trobava el carrer, que a més és molt transitada a causa de la seua proximitat amb el Carrer Major, una de les principals artèries comercials del municipi”.

Per a això, l’Ajuntament ha destinat una partida de més de 514.000 euros que permetran la substitució tant de la xarxa de sanejament que es troba deteriorada, així com l’execució d’una nova xarxa de pluvials millorant els sistemes de captació i evacuació d’aigües.

A més, també es projectarà canalitzacions subterrànies per a instal·lacions elèctriques i una nova xarxa d’aigua potable que discorrerà a banda i banda carrers.

Finalment, es van remodelar les calçades i voreres amb l’objectiu de millorar la mobilitat rodada i per als vianants i garantir l’accessibilitat i s’instal·laran bancs de fusta i papereres juntament amb la plantació d’una vintena d’arbres al llarg de tot el carrer.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 + onze =