25n
25N
25N

Paterna projecta la remodelació de la façana de l'antic Centre Musical

Paterna projecta la remodelació de la façana de l'antic Centre Musical
07/02/2017 -

L’Ajuntament de Paterna, a través de l’Àrea d’Infraestructures, ha aprovat la reforma de l’exterior de l’edifici públic situat al carrer Maestro Canós conegut popularment com a Centre Musical per haver albergat històricament les instal·lacions d’aquesta escola de música local.

La regidora d’Infraestructures, Núria Campos ha indicat que la façana actual és molt vella i està molt deteriorada, ja que data dels anys 60, i ha explicat que es va col·locar una façana amb unes condicions tèrmiques i acústiques adequades. “Es tracta d’una façana envidrada amb proteccions solars per equiparar-la a la part de la façana d’aquest mateix edifici que ja s’ha reformat amb la instal·lació de l’ascensor”, ha assenyalat Campos.

Les obres, que tenen una duració prevista de 2 mesos i un pressupost d’execució de 143.520 euros, comprenen la instal·lació en la façana de fusta d’alumini anoditzat plata mat, amb llepis de control solar de fusta wengué col·locades sobre bastidors d’acer lacat en negre.

Des del seu origen, aquest edifici, construït en 1968 i que consta de planta baixa més dues altures i àtic, va albergar les instal·lacions del Centre Musical Paternense (CMP), que utilitzava les plantes superiors com a lloc d’assajos de la Banda de Música i dependències administratives mentre que la planta baixa era utilitzada com a tradicional espai de sociabilitat tant per a socis del CMP com pels veïns i vènies de Paterna.

Actualment, l’edifici és utilitzat com a seu del Centre Cultural Andalús, l’Ateneu Cultural i Tyrius Paterna.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − huit =

museo prehistoria