25n
Orgull
Orgull

Paterna reforça la neteja de carrers i zones per als vianants de cara a la celebració de la programació cultural segura

Paterna reforça la neteja de carrers i zones per als vianants de cara a la celebració de la programació cultural segura
20/08/2021 -

L’Ajuntament de Paterna reforçarà, a partir del pròxim dilluns, el servei de neteja en carrers i zones per als vianants de major trànsit amb motiu de la celebració de la programació cultural segura.

Així ho ha anunciat hui la regidora de Serveis i Neteja, Merche Navarro, que ha explicat que “a causa de la major afluència de veïns i veïnes en determinades zones de la ciutat durant la setmana vinent, hem estimat convenient reforçar el servei per a mantenir la ciutat més neta i segura, aconseguint que tots els paterners i paterneres puguen gaudir més i millor dels actes culturals que se celebraran atenent els protocols sanitaris vigents”.

Així doncs, des del 23 i fins al 30 d’agost, l’operatiu estarà reforçat amb una hidrolimpiadora, una màquina amb aigua a pressió que s’utilitza amb aigua freda i/o calenta, permetent una neteja i higienització més profundes, i a la qual s’afigen productes desodoritzant per a neutralitzar olors.

La regidora Navarro ha precisat que “es recorreran tots els carrers de major pas així com les zones per als vianants de major afluència i que poden requerir un manteniment més recurrent”.

Aquest reforç de neteja puntual és addicional al servei diari que tots els dies manté la ciutat neta, incloent-hi les seues zones verdes, en les quals també s’incrementa el servei durant tot l’estiu per a mantenir els parcs i jardins en bon estat.

A més, cal recordar que el mes de maig passat va culminar la campanya de neteja intensiva en tots els barris de la ciutat, una mesura que va permetre intensificar la neteja exhaustiva de tot el municipi durant dos mesos, incloent-hi llavat de contenidors, mobiliari urbà i zones de difícil accés.

“És una prioritat del govern municipal socialista que Paterna siga una ciutat neta i bonica, i per això augmentem els operatius addicionals dedicats a la neteja així com les campanyes de conscienciació ciutadanes per a mantenir la nostra ciutat neta i cuidada”, ha conclòs Merche Navarro.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − tres =