25n
25N
25N

Paterna es bolca amb el reciclatge

Paterna es bolca amb el reciclatge
27/03/2017 -

La regidora d’Infraestructures de Paterna, Nuria Campos, ha presentat aquest matí la campanya de conscienciació per a fomentar el reciclatge d’aparells electrònics i elèctrics, “Recicla els teus aparells”, impulsada per la Generalitat Valenciana, a través de la conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenrotllament Rural, i Ecolec, Ecotic, Ambilamp, Ecolum i Recyclia.

La iniciativa, dirigida a les localitats de més de 50.000 habitants, ha comptat amb dos informadors que de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores han recorregut els principals carrers del municipi, bicicletes amb remolc per a informar i arreplegar tots els aparells elèctrics i electrònics de menys de 20 cm en desús dels veïns de Paterna.

Durant la presentació, la regidora Nuria Campos, ha destacat la importància de reutilitzar i reciclar i ha destacat l’absoluta col·laboració del consistori en aquest objectiu. A aquest respecte, també ha destacat que “en Paterna, els veïns i veïnes tenen a les seues disposicions un Servici d’Arreplega de Mobles i Efectes que poden sol·licitar quan necessiten cridant al telèfon 96 134 16 08”.

A més, la regidora ha aprofitat per a felicitar els ciutadans per la seua implicació amb el reciclatge, i ha recordat que “la població paternera recicla a l’any 1.097 tones de plàstic i paper a través dels 276 punts de reciclatge que té distribuïts en tot el seu terme municipal, la qual cosa situa a Paterna com un dels municipis valencians que més cuida del medi ambient i promou la sostenibilitat a través del reciclatge”.

Fruit d’eixa implicació, Paterna va ser premiada l’any passat per l’empresa Ecoembes amb 72 nous contenidores de reciclatge, 36 d’envasos lleugers i 36 de paper i cartó, per la seua eficàcia en matèria de reciclatge. I és que, tal com ha insistit la regidora Campos, “para l’actual Executiu, la protecció del medi ambient és una prioritat, i per això duem a terme diferents campanyes per a arribar a tota la població.

Exemple d’això és la campanya informativa i educativa que, davall el lema “Reciclar a Paterna, un deure comú” visite els diferents col·legis públics del municipi per a sensibilitzar els jóvens sobre els beneficis de reciclar a casa.

Finalment, i a eixe respecte la regidora ha recordat que aquest cap de setmana, coincidint amb el Dia Mundial de l’Aigua, l’Ajuntament va organitzar una jornada festiva dirigida a xiquets, en la que, a través de diferents tallers i activitats, es va promoure un ús responsable de l’aigua.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − 16 =

museo prehistoria