25n
25N
25N

Paterna rep una donació de llibres d'autors locals

El regidor de de Biblioteques i Museus, Lucas Jodar, ha afirmat que des de l’Ajuntament es vol continuar apostant per la difusió del treball d’artistes de la ciutat

Paterna rep una donació de llibres d'autors locals
25/02/2020 -

Paterna ha rebut una donació de llibres de mans dels autors locals Andrés Arévalo i Guillermo Ponce.

Aquest matí, tots dos escriptors han realitzat la donació de les seues obres en La Cova Gran, amb la presència del regidor de Biblioteques i Museus, Lucas Jodar.

D’aquesta manera, els llibres Escuela de valoress – El Tirano i Te espero en las Termópilas estaran disponibles des d’ara a les biblioteques i sales de lectura del municipi.

Amb aquesta nova donació, tal com ha explicat el regidor Lucas Jodar, “l’Ajuntament continua apostant per la difusió de les obres d’artistes i autors locals, per a posar en valor el seu treball i trajectòria en disciplines com l’art o la literatura”.

Andrés Arévalo (Paterna, 1868), autor d’Escuela de Valores – El Tirano, ha dedicat més 30 anys al món de l’art. Amb aquesta novel·la s’estrena en la narrativa.

Per part seua, Guillermo Ponce (Paterna, 1986) s’inicia en el món de la literatura amb Te espero en las Termópilas, una novel·la en la qual un grup d’amics decideix realitzar una escapada a la muntanya per a recordar les seues gestes de joventut.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − tretze =

Informacion coronavirus