25n
Orgull
Orgull

Paterna rep prop de 1.200 visites a l'agost i augmenta en un 42% el nombre de turistes de 2020

La Torre i el Calvari han sigut els enclavaments patrimonials més visitats

Paterna rep prop de 1.200 visites a l'agost i augmenta en un 42% el nombre de turistes de 2020
06/09/2021 -

El creixent interés de la ciutat de Paterna com a destinació turística continua a l’alça, amb un augment del 42% en les visites rebudes durant el mes d’agost.

L’aposta municipal per impulsar l’oferta turística de la ciutat i donar a conéixer el patrimoni històric i cultural de Paterna ha aconseguit aconseguir els prop de 1.200 visitants durant el mes d’agost, la qual cosa suposa 400 persones més que en 2020.

Així ho ha anunciat la regidora de Turisme, Cultura i Foc, Teresa Espinosa, qui ha explicat que “durant el mes de juliol ja dobleguem les visites respecte a 2020 i, en aquest mes d’agost, hem incrementat en més de 400 les persones que han participat en les rutes turístiques o han visitat el nostre patrimoni històric, xifres que són mostra del creixent interés per conéixer la riquesa cultural i social de la nostra ciutat”.

La Torre i el Calvari han sigut els enclavaments més visitats, rebent més de 600 visites durant el mes passat, mentre que les iniciatives turístiques A la lluna de Paterna i Refresca’t a la fresca han sumat més de 150 participants.

A més, mig centenar de persones han participat en les rutes teatralitzades, en les quals es realitzen representacions teatrals relacionades amb la temàtica i història dels monuments visitats, i més 200 persones han visitat els Coves del Batà i les exposicions que acull aquest espai cultural, Entra a Paterna, Dolor i Gloria i La vida en els coves.

Encara que gran part de les visites turístiques són de persones de Paterna i municipis dels voltants, com València, Burjassot, Moncada o Aldaia, hi ha hagut turistes procedents de diversos punts d’Espanya, com Múrcia, Catalunya, Extremadura, Cantàbria i Madrid, i fins i tot d’altres països com Alemanya, Xile o Itàlia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − setze =