25n
25N
25N

L'Ajuntament de Paterna prepara l'Escola d'Estiu per a facilitar a les famílies la conciliació laboral en època de COVID-19

L'Ajuntament de Paterna prepara l'Escola d'Estiu per a facilitar a les famílies la conciliació laboral en època de COVID-19
07/05/2020 -

L’Ajuntament de Paterna està preparant l’Escola d’Estiu 2020 per a permetre a les famílies paterneres la conciliació familiar i laboral durant la desescalada d’aquesta complicada situació d’emergència ocasionada per la pandèmia del coronavirus.

Així ho ha anunciat avui l’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, qui ha explicat que l’Ajuntament, en coordinació amb l’empresa pública GESPA, està organitzant ja la posada en marxa d’aquest servei, que estaria dirigit a nens i nenes d’entre 3 i 12 anys i entraria en funcionament el pròxim 22 de juny, una vegada finalitzat el curs escolar, i s’estendria durant tot el mes de juliol.

Conscient de les dificultats que estan tenint moltes famílies durant aquesta situació d’emergència per a la cura dels seus fills, sobretot aquelles en les quals els dos progenitors treballen i tenint en compte que els avis són un col·lectiu de risc per a fer-se càrrec dels néts, el primer edil vol oferir-los una opció segura i amb garanties, sobretot ara que molts pares comencen reobrir els seus negocis o a reincorporar-se físicament als seus llocs de treball.

El servei d’Escola d’Estiu municipal que s’està dissenyant s’ajustarà en tot moment a les directrius de seguretat que marquen les autoritats. De moment, per a complir amb les normes de distanciament social, el consistori té previst ampliar, respecte a anys anteriors, tant el nombre de centres escolars oberts per a prestar el servei com la quantitat de monitors per a garantir la protecció dels menors.

De la mateixa manera, a més d’oferir servei de matinera i de vespertina, el consistori també està estudiant l’opció de servei d’àpats per a prestar el servei de menjador.

“Es tracta d’una mesura d’alleujament i ajuda per a moltes famílies amb fills menors que estan vivint situacions molt complicades per a poder conciliar la vida familiar i laboral”, ha assenyalat el primer edil.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × un =

museo prehistoria
museo prehistoria