25n
Orgull
Orgull

Paterna prepara l'adequació del pàrquing i l'entorn de l'antic poliesportiu Valterna Sud

Paterna prepara l'adequació del pàrquing i l'entorn de l'antic poliesportiu Valterna Sud
15/11/2016 -

L’Àrea d’Infraestructures de l’Ajuntament de Paterna està preparant el projecte d’actuació per condicionar, com a aparcament públic, l’antic poliesportiu de Valterna Sud, un espai de 1.500 m2 situat al carrer Carlina d’aquesta barriada.

La regidora d’Infraestructures, Núria Campos, que va visitar la zona recentment junt amb l’Alcalde Juan Antonio Sagredo i tècnics municipals, ha explicat que es va asfaltar tot aquest espai per adequar-ho al correcte estacionament de vehicles, ja que – tal com ha assenyalat – “encara que fins ara s’utilitzava com a pàrquing improvisat, el sòl és de terra, està ple de foradades i té problemes de vessament”.

Així mateix, la regidora ha assenyalat que a més dels treballs d’anivellació i asfaltat, es va completar i regularitzar la zona enjardinada contigua, rematant la gespa i col·locant vorades.

“L’objectiu d’aquesta actuació és millorar l’entorn i les instal·lacions públiques d’una zona d’aquest barri paterner en el qual viuen 7.323 persones i en el qual des de l’Executiu estem treballant actualment per millorar les seues infraestructures”, ha indicat Campos.

Nuria Campos ha explicat que “aquesta intervenció s’uneix a l’asfaltat d’altres carrers del barri com el carrer Espigol, Carlina, Orenga o Alfábega, a les obres contra inundacions realitzades al carrer Espigol, a l’adequació del passeig del carrer Ravanell que s’està realitzant ara i a les futures instal·lacions de reductors de velocitat en diferents vies del barri i la creació de pipi-cans”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis + 19 =