25n
25N
25N

Paterna posa en marxa el Bus a la Platja el pròxim 20 de juny

Paterna posa en marxa el Bus a la Platja el pròxim 20 de juny
10/06/2021 -

L’Ajuntament de Paterna posarà en marxa diumenge que ve, 20 de juny el Bus a la Platja, el servei de transport que durant els mesos d’estiu connecta el municipi amb la platja de Port Saplaya.

Tal com ha afirmat la Tinenta Alcalde de Mobilitat, Nuria Campos “enguany tornem a programar aquest servei per a finals de juny perquè els veïns i veïnes puguen fer ús d’ell també durant aquest mes”.

D’aquesta manera, a partir del pròxim cap de setmana i fins al 5 de setembre, el servei estarà disponible de manera ininterrompuda de dilluns a diumenge, des de les 9.30 h amb una primera eixida des de Paterna, fins a les 19.15 h amb l’última eixida des de la platja al municipi.

Durant tot el dia, es cobriran set rutes amb una duració de 30 minuts per trajecte aproximadament.

A més, cada ruta comptarà amb onze parades dins del municipi amb l’objectiu de facilitar el desplaçament dels veïns i veïnes dels diferents barris del nucli urbà.

La línia tindrà parades en la Mútua, Jutjats, Santa Rita, Barranquet, Nou Musical, 1r de Maig, J. Benavente, La Font, Ajuntament- Palau, Caserna i Campament.

Finalment, Campos ha destacat que “el gran acolliment que té aquest servei entre els paterners i paterneres” al mateix temps que ha recordat “la importància de disposar d’una connexió directa amb la platja”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − quatre =