25n
25N
25N

Paterna obté el certificat d'energia verd per usar electricitat 100% renovable

Paterna obté el certificat d'energia verd per usar electricitat 100% renovable
15/09/2016 -

L’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo va rebre ahir de mans del director territorial de Gas Natural Comercializadora, Íñigo Iza el certificat d’energia 100% renovable, un document que garanteix que el consistori utilitza energia neta procedent de fonts renovables en l’enllumenat públic de tot el terme municipal.

I és que des que, al juliol del 2015, Paterna acabarà la renovació de tot el seu enllumenat públic, el municipi ha substituït al voltant de 14.000 punts de llum, entre llums i lluminàries i s’ha convertit en una de les localitats valencianes més eficients i sostenibles des del punt de vista energètic, passant d’un consum de 10.000 Kwh/any als 3.500 Kwh/any, amb un estalvi del 70% d’energia anual.

Durant la trobada, que va tindre lloc a l’Ajuntament i en el qual també han estat presents la regidora d’Infraestructures, Núria Campos i el tècnic municipal responsable de l’Àrea de Serveis i Xarxes del consistori, l’Alcalde ha manifestat la seua satisfacció per “l’obtenció d’un certificat que avala el compromís del consistori i del municipi amb les energies netes, l’estalvi energètic i el desenvolupament sostenible”.

Així mateix, el nou sistema de gestió energètica incorpora un sistema de telegestió amb lectura en temps real del funcionament de l’enllumenat, que aporta dades a tots els centres de comandament i que permet actuar sobre les hores d’apagat i encés de la instal·lació. A més, també ofereix l’opció de generar informes amb dades de consum, estalvi, gràfics, etc. i s’han substituït nou centres de comandament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 3 =