25n
25N
25N

El Ple de Paterna dóna via verda a la reparació del túnel de Font del 'Jarro'

El Ple de Paterna dóna via verda a la reparació del túnel de Font del 'Jarro'
05/07/2019 -

L’Ajuntament de Paterna ha aprovat hui l’inici de la licitació de la reparació l’estructura del pas inferior que uneix la primera amb la segona fase del polígon industrial de Font del ‘Jarro’.

Així ho ha anunciat hui la Tenienta d’Alcalde de Seguretat, Mobilitat i Transició Ecològica, Núria Campos després d’aprovar-se en Junta de Govern Local la proposta d’obra.

Respecte als treballs que de reparació de l’estructura suporte del pont sobre el pas inferior, Campos ha explicat que s’actuarà sobre quatre bigues prefabricades de formigó, que actualment estan deteriorades amb clivelles, fissures i pèrdues de material i que es retiraran i se substituiran per bigues metàl·liques.

Per a fer aquests treballs, que tenen un termini d’execució previst de 15 dies, el consistori aprofitarà el mes d’agost, ja que el trànsit de vehicles pel polígon en aqueixes dates és molt menor i és necessari desviar el trànsit en totes dues direccions abans d’accedir al túnel.

Per a això, a més de senyalitzar els desviaments de trànsit necessaris durant tota la durada de les obres, es muntaran bigues metàl·liques provisionals mentre es retiren les bigues prefabricades, per al que pot arribar a ser necessari realitzar demolicions parcials per a trossejar-les.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × tres =