25n
Orgull
Orgull

Paterna ha pagat ja 1,8 milions d'euros en Ajudes Parèntesis a 800 autònoms i empreses del teixit econòmic de la ciutat

L’import mitjà de l’ajuda concedida per establiment ha sigut de 2.224 euros

Paterna ha pagat ja 1,8 milions d'euros en Ajudes Parèntesis a 800 autònoms i empreses del teixit econòmic de la ciutat
04/08/2021 -

L’Ajuntament de Paterna ha abonat ja 1.779.549,56 euros corresponents a les Ajudes Parèntesi amb les que ha ajudat en la seua recuperació econòmica a un total de 800 autònoms i microempreses de la ciutat pertanyents als sectors més afectats per la pandèmia.

Així ho ha revelat l’alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, després de signar la resolució del segon llistat de la tercera convocatòria d’aquestes ajudes directes, a les quals s’ha destinat 610.000 euros i en les quals s’ha inclòs a forns i fleques com a beneficiaris d’aquest programa de subvencions.

En aquest sentit, i mancant resoldre les 35 sol·licituds que s’han presentat en els últims dies, l’Ajuntament ha abonat el 100% de les ajudes aprovades en les tres convocatòries realitzades fins al moment.

Tal com indiquen des del servei d’Empresa, Indústria i Universitat de l’Ajuntament de Paterna, l’agilitació dels tràmits ha sigut una de les prioritats del consistori amb l’objectiu que aquestes subvencions arribaren com més prompte millor als beneficiaris i impulsar a la seua recuperació. De fet, en totes les convocatòries, l’abonament de les ajudes s’ha realitzat mentre el termini de sol·licitud encara estava obert, resolent com més prompte millor les peticions a mesura que han sigut registrades.

Per sectors, l’hostaleria ha obtingut un 25,63% de les concessions, el comerç minorista, un 15,75%, i els centres de perruqueria i estètica han tingut un 14,75% de resolucions aprovades.

La resta s’ha repartit, principalment, entre turisme i activitats recreatives, venda ambulant a distància, tallers, sector del taxi, forns i pastisseries, artistes i artesans, activitats esportives, activitats de fotografia i professionals diversos.

La iniciativa de l’Ajuntament de Paterna de convocar noves edicions de les Ajudes Parèntesis amb els romanents de les primeres ha permés arribar a un gran nombre de sectors afectats i impulsar així la seua reactivació, afavorint així l’economia local i l’emprenedoria.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × tres =