caixa popular

Paterna aprova la convocatòria per a la presentació de candidatures a la distinció del Mèrit Lingüístic

Paterna aprova la convocatòria per a la presentació de candidatures a la distinció del Mèrit Lingüístic
01/08/2017 -

L’Ajuntament de Paterna ha aprovat la convocatòria per a la presentació de candidatures a la “Distinció 9 d’Octubre al Mèrit Lingüístic”. Queda obert el termini per a presentar les propostes, que seran remeses a la Regidoria de Promoció Lingüística, i que finalitzarà el pròxim 14 de setembre.

La “Distinció 9 d’Octubre al Mèrit Lingüístic” s’atorgarà a persones, entitats o col·lectius de Paterna que s’hagen distingit per una destacada actuació en l’àmbit de l’ús, la promoció o l’ensenyament del valencià. Les persones físiques que es presenten a aquesta candidatura hauran d’estar vives i vinculades a Paterna per naixement, residència, treball o dedicació lingüística i les entitats hauran d’estar radicades legalment en el municipi.

La distinció s’atorgarà a una sola persona o col·lectiu, i es materialitzarà amb el lliurament de la insígnia, medalla o diploma corresponent. Podran presentar propostes degudament raonades i motivades les entitats legals del municipi i les regidories de Promoció Lingüística, Cultura i Educació.

Mitjançant aquesta distinció, el consistori paterner reconeixerà la labor d’aquelles persones vinculades al municipi que hagen destacat per la seua promoció de la llengua valenciana. L’Àrea de Promoció i Dinamització Municipal remetrà les diferents candidatures presentades a la Comissió d’Ús del Valencià, per al seu estudi i posterior proposta, que tindrà lloc en el Ple extraordinari amb motiu del 9 d’Octubre. Serà el president de la corporació qui elevarà el seu dictamen al costat del Ple.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − huit =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris