25n
25N
25N

Paterna llança la campanya “Paterna Animal Friendly” per a promoure la convivència entre ciutadans i animals

La campanya ha començat hui en el Mercat Municipal, on s’ha instal·lat un estand portàtil de 10.00 a 13.30 hores que durant els pròxims dies, i en horari de matí i vesprada, recorrerà diferents ubicacions i zones d’esplai caní de la ciutat

Paterna llança la campanya “Paterna Animal Friendly” per a promoure la convivència entre ciutadans i animals
13/04/2021 -

L’Ajuntament de Paterna ha posat en marxa una campanya informativa per a donar a conéixer les mesures que s’estan duent a terme en matèria de Benestar Animal i promoure la convivència entre ciutadans i mascotes.

Tal com ha explicat la regidora de Benestar Animal, Merche Navarro “volem que la ciutadania estiga informada dels passos que estem donant des de l’Equip de Govern socialista per a afermar a Paterna com una ciutat que protegeix i defensa els drets dels animals i treballa per fomentar la convivència entre veïns i mascotes”.

Per a això, un estand amb informadors recorrerà de dilluns a dissabte, i durant dues setmanes, els diferents barris del municipi per a resoldre dubtes de la ciutadania i donar a conéixer, entre altres coses, la nova Ordenança de Benestar Animal que, entre altres mesures, permet l’entrada de mascotes a edificis administratius i transport públic o la implantació d’un servei d’ADN caní a la ciutat per a combatre la presència de caques de gos en la via pública i lluitar contra el maltractament i l’abandó animal.

A més, la campanya també busca conscienciar a la població sobre la importància de la recollida d’excrements i neteja d’orines canins per a mantindre la salubritat dels carrers del municipi. Amb l’objectiu de fomentar els comportaments cívics que s’han d’adoptar a l’hora de passejar a les mascotes per les vies públiques, es repartiran fullets amb consells i bones pràctiques relacionades amb la tinença de gossos, així com porta bosses i botelletes que faciliten la neteja d’orines.

Així mateix, es donarà a conéixer el funcionament del Refugi Municipal d’Animals i es promouran les adopcions dels gats i gossos que en l’actualitat viuen en la instal·lació.

La campanya recorrerà, durant els pròxims dies i en horari de matí i vesprada, diferents ubicacions i zones d’esplai caní de la ciutat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − quinze =

museo prehistoria