25n
25N
25N

Paterna llança una edició especial del tradicional Llibre de Festes

Paterna llança una edició especial del tradicional Llibre de Festes
10/08/2020 -

L’Ajuntament de Paterna ha llançat una edició especial del tradicional Llibre de Festes que cada any es publica amb motiu dels festejos en honor al Santíssim Crist de la Fe i Sant Vicent Ferrer.

Malgrat que en 2020, a causa de la pandèmia de COVID-19, no hi haurà festes a Paterna, el consistori ha volgut mantenir una tradició que va nàixer a principis del segle XX, i que s’ha repetit durant quasi tots els anys des de llavors.

En aquest llibre especial, editat per l’Ajuntament en col·laboració amb la Comissió de Festes, han col·laborat, a més del primer edil, Juan Antonio Sagredo, i de la Regidora de Turisme, Cultura i Foc, Teresa Espinosa, representants de les diverses entitats festeres de la ciutat, com Intercomparses, Interpenyes, la Real Confraria del Santíssim Crist de la Fe i Sant Vicent Ferrer i Junta Local Fallera.

A més, en aquest llibre, que és reflex de què succeeix cada any en la societat paternera, diversos veïns i veïnes han aportat escrits i testimoniatges sobre la manera de viure les festes i tradicions a Paterna

També, el llibre compta amb un apartat especial de la COVID-19 en el qual una sanitària, una mestra, un fester, el Comissari Cap de la Policia Local de Paterna, el Coronel Cap del Regiment NBQ nº1, el Cronista Local i representants de Protecció Civil i Bombers de Paterna donen la seua particular visió de com han viscut els mesos de confinament per la crisi sanitària.

El Llibre de Festes podrà adquirir-se el mercat ambulant els dimarts 11 i 18 d’agost. Amb el donatiu de 10€, s’entregarà, a més del llibre, una mascareta de la Cordà de Paterna. A més, els fons recaptats es destinaran a una causa benèfica encara per determinar.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 4 =