25n
25N
25N

Paterna busca premiar les millors innovacions de l'empresariat local

Paterna busca premiar les millors innovacions de l'empresariat local
11/09/2019 -

L’associació Paterna Ciutat d’Empreses ha obert una nova convocatòria dels premis que, des de fa quatre anys, cerca reconéixer i valorar el treball de l’empresariat local.

Tal com ha explicat Juan Antonio Sagredo, Alcalde de la localitat i president de l’associació empresarial “Paterna lidera la creació i el nombre d’empreses de la comarca amb més de 2.480, per la qual cosa és lògic comptar amb uns premis que reconeguen la seua labor i consoliden la imatge dels empresaris i empresàries com a figures fonamentals en el desenvolupament tant econòmic com social de la nostra ciutat i fins i tot la nostra autonomia”.

D’aquesta manera, podran presentar la seua candidatura les societats, professionals i/o autònoms amb domicili social en el terme municipal de Paterna.

Els interessats podran optar a 5 categories diferenciades dins dels Premis Paterna Ciutat d’Empreses: Premi a l’Emprenedor/a de l’any, Premi a la Investigació i innovació empresarial, Premi a l’Empresa Socialment Responsable, Premi a la Trajectòria i Projecció Internacional, Premi a la Dona Empresària i Premi a la Micropyme Local.

A més, els i les interessades podran presentar-se a una o més de les categories esmentades, excepte en el cas dels autònoms, que hauran de concórrer en la categoria de micropyme local.

La convocatòria estarà oberta fins al 30 de setembre, i les empreses interessades hauran d’aportar una proposta formal que incloga dades identificatives amb imatge corporativa i una breu descripció de l’empresa, així com informació complementaria que es considere de rellevància per a acreditar els mèrits de la candidatura.

La informació serà remesa per correu electrònic a martinez.jm@ayto-paterna.es o a l’associació empresarial de la qual siga membre el candidat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × dos =