25n
25N
25N

Paterna instal·la un nou punt de recàrrega de vehicles elèctrics al Parc Tecnològic

Es tracta del segon punt de recàrrega públic i gratuït de l’àrea empresarial

Paterna instal·la un nou punt de recàrrega de vehicles elèctrics al Parc Tecnològic
09/12/2019 -

Paterna compta des de hui amb un nou punt de recàrrega públic i gratuït per a vehicles elèctrics al Parc Tecnològic.

La instal·lació, subvencionada per l’Ajuntament de Paterna i l’IVACE, i es troba en el número 27 de la Ronda Narcís Monturiol, aferma el compromís de l’equip de Govern municipal per la mobilitat sostenible i els sistemes alternatius de transport.

Tal com l’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, ha explicat, “ser sostenibles ja no és un repte del futur, és una responsabilitat del present. Aquest tipus de mesures han de ser preses com a habituals o arribarem tard”.

En aquest sentit, el primer edil ha recordat “l’Ajuntament de Paterna, sufragant el cost de l’energia, està impulsant l’ús d’energies renovables, perquè la resta de sectors es llancen a invertir i millorar”.

L’acte de posada en funcionament ha comptat, a més d’amb l’Alcalde de la ciutat, amb la Tinenta Alcalde de Mobilitat i Transició Ecològica, Nuria Campos, amb la Directora General de l’IVACE, Júlia Company, el president de l’Entitat de Conservació València Parc Tecnològic, Antonio Alagarda i amb Daniel Sánchez, soci director d’OVANS, empresa responsable de la instal·lació.

Aquest segon punt instal·lat al Parc Tecnològic és de càrrega ‘semiràpida’ i disposa de dos connectors que poden donar servei a dos vehicles alhora, oferint una potència de 22 kW per cada presa. A més, els usuaris i usuàries poden accedir al seu control i activació través d’aplicacions de geolocalització.

Amb aquesta nova base de càrrega ja són tres les que funcionen a la ciutat, en les àrees industrials del Parc Tecnològic i Font del Pitxer.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + 5 =

lleida 2020
activem alfafar