25n
25N
25N

Paterna instal·la desfibril·ladors en tots els centres esportius municipals

Totes les instal·lacions esportives de la ciutat compten ja amb aquests dispositius per a garantir la protecció dels usuaris

Paterna instal·la desfibril·ladors en tots els centres esportius municipals
13/12/2019 -

Els Serveis Esportius de Paterna han instal·lat un total de 10 desfibril·ladors semiautomàtics en els centres esportius municipals.

D’aquesta manera, tal com ha explicat l’Alcalde la ciutat, Juan Antonio Sagredo, “hem aplicat el criteri més garantista per als usuaris, dotant a tots els poliesportius municipals d’aquests dispositius, fins i tot en aquells casos en els quals la normativa autonòmica no obligava a això per ser d’aforament més reduït”.

D’aquesta manera, totes les instal·lacions esportives de Paterna compten, des d’ara, amb aquesta protecció. Segons ha detallat el Tinent Alcalde d’Esports, José Manuel Mora, “en casos com el de Ciutat Esportiva Municipal, per les seues dimensions, s’han instal·lat tres aparells, un en piscina climatitzada, un altre en el camp de futbol i un tercer en els pavellons, garantint així l’assistència, si fóra necessària, a tots els usuaris”.

Paral·lelament, s’està duent a terme una important campanya de formació de personal per al maneig dels desfibril·ladors. Ha rebut formació tot el personal dels Serveis Esportius, els treballadors i treballadores de l’empresa concessionària dels serveis esportius i, també, dues persones de cadascun dels clubs que tenen conveni de col·laboració vigent amb l’Ajuntament i que utilitzen les instal·lacions esportives municipals.

Amb aquestes accions formatives, que culminaran el gener de 2020 i que aconseguiran 115 persones, es pretén comptar amb personal qualificat per a l’ús dels desfibril·ladors en tot moment i en totes les instal·lacions.

D’altra banda, l’empresa instal·ladora realitzarà, també, controls periòdics per a assegurar el correcte funcionament i estat dels dispositius.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − cinc =

art en blanc