25n
25N
25N

Paterna instal·la 23 canviadors de bebès en diferents edificis municipals

Paterna instal·la 23 canviadors de bebès en diferents edificis municipals
09/03/2017 -

Des de hui Paterna compta, a diferents edificis i dependències municipals, de canviadors per a bebés per tal de facilitar la tasca de canvi de bolquers a espais públics del municipi, una acció duta a terme per la regidoria d’Igualtat i Dona que dirigeix la regidora Carmen Gayà.

Concretament es tracta de 23 canviadors els que han sigut instal·lats fins al moment i han sigut distribuïts d’aquesta forma: 2 canviadors a l’edifici administratiu de l’Ajuntament i un altre a l’edifici principal, 2 a l’Auditori Antonio Cabeza,1 al centre polivalent Espai i Igualtat, 2 al centre polivalent Valentín Hernáez, 1 al centre social de La Canyada, 2 al centre de salut de Terramelar i altres 2 al centre de salut de Valterna, 2 al centre cívic de Corts Valencianes, 1 al centre social Mercat de la coma, 2 al Gran Teatre Antonio Ferrandis, 1 al museu de ceràmica, 2 al parc central i 2 al Saló Capri.

D’aquesta forma es facilita que les persones i famílies que tenen a càrrec seu xiquets xicotets puguen fer ús de les instal·lacions municipals amb normalitat. i amb condicions adequades de comoditat i higiene, complint amb açò, al mateix temps, en temes d’igualtat, aposta per la conciliació, i mostrant la preocupació per qüestions socials.

Carmen Gayà, regidora d’Igualtat i Dona ha declarat que: “La ubicació en llocs d’accés tant a homes com a dones és fonamental, ja que les labors de cures són i han de ser compartides per pares i mares”. Els canviadors per a bebés instal·lats estan homologats i compleixen amb la normativa de la Unió Europea.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − sis =

museo prehistoria