25n
25N
25N

Paterna inicia els treballs de millora en l'asfaltat de Santa Rita

L’Executiu socialista ha invertit quasi 6 milions d’euros en asfaltat i adequació de voreres en aquesta fase del Pla Transforma

Paterna inicia els treballs de millora en l'asfaltat de Santa Rita
23/09/2019 -

L’Ajuntament de Paterna ha començat els treballs d’asfaltat en el districte de Santa Rita per a adequar les principals calçades del barri i millorar la mobilitat d’aquestes.

Tal com ha explicat la Tinent-Alcalde de Mobilitat, Seguretat i Transició Ecològica, Nuria Campos, “s’estan duent a terme treballs d’asfaltat en diferents vies deteriorades pel pas del temps, a fi de millorar la seguretat rodada en el barri”.

Les vies incloses en aquest IV Pla Transforma són Sant Sebastià, Pizarro, Font del Gerro, Cid Campeador i Antonio Machado, i se sumen a les actuacions ja realitzades en Bovalar, Lloma-Llarga, Terramelar, La Canyada, Alborgí, L’Andana i el Parc Tecnològic.

Segons ha afirmat Nuria Campos, “amb aquests treballs, des de l’equip de Govern estem millorant l’accessibilitat i mobilitat en tot el terme municipal”.

L’Ajuntament ha destinat, des que en 2015 va iniciar el Pla d’Obres, 30 milions d’euros per a la realització de més de 200 actuacions d’asfaltat de carrers i 284 de millores de voreres. Només en aquesta última fase, el govern local ha destinat quasi 6 milions d’euros.

Així mateix, s’està treballant en el projecte de V Pla Transforma, que permetrà invertir 3 milions d’euros més en actuacions de condicionament de vies en la resta de barris i àrees empresarials de la ciutat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − tres =