25n
25N
25N

L'Ajuntament de Paterna inicia la reurbanització de l'entorn del carrer dels Roses en el barri de Santa Rita

Les obres, que acaben d’iniciar-se i estan valorades en 65.500 euros, tindran una durada aproximada d’un mes

L'Ajuntament de Paterna inicia la reurbanització de l'entorn del carrer dels Roses en el barri de Santa Rita
17/02/2020 -

L’Ajuntament de Paterna ha iniciat les obres de reurbanització de l’entorn del carrer dels Roses, en el barri de Santa Rita, per a substituir l’actual sòl de paviment de terra morterenca per un de formigó imprès.

Aquestes obres, tal com ha anunciat la tinent Alcalde de Seguretat, Mobilitat i Transició Ecològica, Nuria Campos, “permetran millorar l’espai lliure d’aquest entorn, i disposar d’una superfície uniforme, sense sots, i compatible amb l’aparcament existent”.

Són diversos els espais en els quals s’intervindrà, sent la superfície total de l’actuació de 2.200 metres quadrats. Alguns d’aquests espais són utilitzats habitualment pels veïns i veïnes com a aparcament, amb el que aquest projecte millora aquest sòl fent-lo compatible per a l’estacionament, mentre que la resta són zones amb jardí.

Així doncs, les obres de substitució del paviment, tal com ha explicat Campos, “milloraran notablement l’entorn alhora que permetran una millor neteja, més seguretat per als vianants i un millor ús de l’espai lliure”.

Aquesta actuació, que s’atén la petició dels veïns i veïnes de la zona per a condicionar i millorar els espais del carrer dels Roses, tindrà una durada de poc més d’un mes, temps durant el qual es realitzarà la substitució del sòl actual per formigó imprès, amb un acabat que simularà la terra morterenca de manera que es mantinga la coherència visual de l’espai.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × un =

Informacion coronavirus