25n
25N
25N

Paterna inicia el muntatge del Centre de Control de Videovigilància per a posar en marxa les 300 càmeres

Paterna inicia el muntatge del Centre de Control de Videovigilància per a posar en marxa les 300 càmeres
27/04/2021 -

L’Ajuntament de Paterna ha iniciat ja el muntatge de la Sala de Control de la futura Xarxa de Videovigilància que permetrà augmentar la seguretat en tot el municipi gràcies a les 300 càmeres que emetran en temps real. Aquest Centre de Control és el que permetrà posar tot el sistema en funcionament, una vegada es connecten a ell les 300 càmeres instal·lades

Les imatges seran recepcionades en aquesta sala, situada en el Centre de Control en la Central de la Policia Local, on hi haurà servidors i captadors d’imatges que seran garbellades per personal qualificat, i que permetran actuar ràpidament en cas que siga necessària la intervenció de les forces de seguretat i agilitant el treball de la Policia Local.

El procés d’instal·lació del sistema PLC (Power Line Communications) i de les càmeres de videovigilància ha conclòs ja en els polígons de Tàctica, Fuente del Jarro i Los Molinos, i en els barris de Terramelar, Lloma Llarga, Bovalar, Mas del Rosari, La Coma i La Canyada.

Amb això, s’ha culminat una nova fase d’aquest ambiciós projecte del Pla Actua, cofinançat amb els Fons Feder de la Unió Europea, i que amb una inversió de 600.000 € reforçarà la seguretat ciutadana i la protecció de tot el terme municipal.

La Tinenta d’Alcalde de Seguretat, Mobilitat i Transició Ecològica, Nuria Campos, ha anunciat que “aquesta mateixa setmana està previst l’inici dels treballs d’instal·lació en l’EGM Parc Tecnològic i en L’Andana, i després de la finalització, començarà el muntatge del sistema en el nucli urbà, amb el qual es finalitzarà tot el procés d’instal·lació”.

A més, el programari necessari per a la posada en marxa de la Xarxa de Videovigilància estarà disponible en unes setmanes, amb el que pròximament podran iniciar-se les proves de monitoratge.
Campos ha recordat que “aquest sistema de videovigilància millorarà la seguretat activa, augmentant la vigilància de manera remota i en temps real, i ens posiciona com a ciutat intel·ligent en l’aplicació de tecnologia per al benestar ciutadà”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 + huit =

museo prehistoria