25n
25N
25N

Paterna inaugura la primera exposició de la sala dedicada a l'artista local Jeroni amb obres cedides per l'Ateneu Cultural

Paterna inaugura la primera exposició de la sala dedicada a l'artista local Jeroni amb obres cedides per l'Ateneu Cultural
22/06/2020 -

Paterna ha inaugurat avui la primera exposició de la sala Josep Herrero i García “Jeroni” que la setmana passada, coincidint amb el primer aniversari de la seua mort, l’Ajuntament va dedicar a la memòria del benvolgut pintor local.

En l’acte han estat presents l’Alcalde de la ciutat, Juan Antonio Sagredo, la vídua de l’artista, Fina Ferrer, el president de l’Ateneu Cultural, Ángel Barona, la Tinenta Alcalde de Presidència, Eva López, i la regidora de Turisme, Cultura i Foc, Teresa Espinosa així com representants dels diferents grups polítics, ja que la sala dedicada a Jeroni va ser aprovada per unanimitat pel ple municipal.

La mostra recull nou obres d’artistes locals, que van ser seleccionades per a participar en diverses edicions del certamen de pintura a l’aire lliure que, anualment, convoca l’Ateneu Cultural, i que l’entitat, de la qual l’aquarel·lista era membre, ha cedit per a aquesta primera exposició de la sala “Jeroni”.

La plaça del Poble, el Casino, el Molino de Ferrando, l’antiga biblioteca, la Casa Cortina, la Torre, les coves i l’Església de Sant Pere són els enclavaments que es reprodueixen en els olis cedits per l’Ateneu, i que estaran exposats fins a finals de juliol perquè els veïns i veïnes de la ciutat puguen visitar-los.

L’exposició de la sala Josep Herrero i García “Jeroni” pot visitar-se des d’avui en el Gran Teatre, de dilluns a divendres, entre les 9 del matí i les 14 hores.

Així mateix, en les instal·lacions del teatre, també es podrà visitar l’exposició permanent dedicada a l’actor Antonio Ferrandis, amb objectes i records de la seua carrera professional i vida personal.

Amb la inauguració d’aquesta exposició oberta al públic, sempre amb les mesures de seguretat i distància recomanades, es fa un pas més en la desescalada cultural, permetent que la ciutadania puga tornar a gaudir de l’activitat artística de la ciutat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × tres =