25n
25N
25N

Paterna habilita 60 places d'aparcament a l'entorn de l'antic poliesportiu Valterna Sud

Paterna habilita 60 places d'aparcament a l'entorn de l'antic poliesportiu Valterna Sud
10/01/2017 -

L’Ajuntament de Paterna, a través de l’Àrea d’Infraestructures, ha començat el condicionament, com a pàrquing públic, de l’antic poliesportiu de Valterna Sud, un espai de 1.500 m2 situat al carrer Carlina d’aquesta barriada paternera en el qual crearà 60 places d’aparcament.

L’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo juntament amb els regidors José Manuel Mora i Julio Fernández ha visitat els treballs d’adequació que s’estan duent a terme per ordenar la zona com a estacionament de vehicles i que consisteixen l’anivellació i asfaltat del sòl, que era de terra i estava ple de forats.

La intervenció en aquest espai es completarà amb la regularització de la zona enjardinada contigua, rematant la gespa i col·locant vorades.

Amb aquesta actuació, l’Executiu de Sagredo treballa per millorar l’entorn i les instal·lacions públiques d’aquesta zona del barri de Lloma Llarga, una barriada en la qual el consistori també ha realitzat obres contra inundacions al carrer Espigol, ha adequat el passeig Passejo Ravanell, ha instal·lat reductors de velocitat en diferents i ha reasfaltat altres carrers del barri com el carrer Espigol, Carlina, Orenga o Alfábega.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 3 =

torrent