25n
25N
25N

Paterna habilita 40 places d'aparcament al carrer Federico García Lorca

Paterna habilita 40 places d'aparcament al carrer Federico García Lorca
28/10/2019 -

L’Ajuntament de Paterna ha habilitat una nova zona d’aparcament al carrer Federico García Lorca en el qual ha creat 40 places de pàrquing.

Així ho ha anunciat hui la tinent d’alcalde de Seguretat, Mobilitat i Transició Ecològica, Núria Campos, qui ha assegurat que “amb aquesta nova ordenació de l’espai que hem realitzat no sols aconseguim alleujar els problemes d’aparcament de la zona sinó també millorar la imatge i la mobilitat en aquest carrer”.

Aquest nou espai, en el qual s’han creat places de pàrquing tant en línia com en bateria, forma part de les actuacions que està duent a terme l’equip de govern socialista per a millorar l’estacionament en el municipi.

Aquesta zona de pàrquing se suma a l’adequació d’un nou espai d’aparcament en les parcel·les públiques situades entre els carrers Ramón Ramia Querol, Viver, Maestro Serrano i Trinquet, on, sobre una superfície aproximada de 8.886,73 m², s’habilitaran més d’un centenar de places de pàrquing.

Núria Campos ha recordat que “amb aquesta actuació l’Executiu atén una de les principals reivindicacions del barri d’Alborgí com és la creació de més places d’aparcament” al mateix temps que ha destacat que “l’Ajuntament continuarà estudiant més emplaçaments a la ciutat per a destinar-los a pàrquings”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × quatre =