25n
25N
25N

Paterna finalitza les obres en Jacinto Benavente després d'invertir 500.000 euros

La renovació porta un carril bici, nou mobiliari urbà i arbres

Paterna finalitza les obres en Jacinto Benavente després d'invertir 500.000 euros
03/12/2019 -

L’Ajuntament de Paterna ha finalitzat les obres del carrer Jacinto Benavente, en el barri d’Alborgí, que ha permés la urbanització i millora de les canalitzacions d’aigua i pluvials en tota la via.

“S’ha renovat de manera integral tota la canalització de la zona, de manera que a partir d’ara s’evitaran inundacions tant al carrer com en la part baixa de la ciutat”, ha explicat la Tinenta d’Alcalde de Seguretat, Mobilitat i Transició Ecològica, Núria Campos.

En concret, s’han construït dos nous ramals per a la xarxa d’aigües pluvials amb una longitud de 387 metres lineals i s’ha augmentat la xarxa de sanejament, amb la instal·lació de 126 metres lineals que complementen la xarxa existent.

A més, Campos ha destacat que l’actuació ha inclòs la millora de tot l’entorn i en aquest sentit ha explicat que “s’ha urbanitzat 2.241,62 m2 de voreres i renovat 1.017,32 m2 de paviment asfàltic que es trobaven molt deteriorats, amb nombrosos pegats i desnivells, amb l’objectiu de facilitar la mobilitat rodada i per als vianants”.

Així mateix, s’ha canviat l’enllumenat públic amb la instal·lació de nous fanals casa 21 metres i s’ha instal·lat un nou carril bici al llarg del carrer.

També s’ha renovat el mobiliari urbà amb noves papereres, bancs i bol·lards i s’han plantat escocells cada 7 metres amb instal·lació de reg per degoteig.

Finalment, Campos ha volgut agrair als veïns i veïnes de la zona la seua comprensió pels inconvenients causats per les obres i els ha emplaçat a gaudir d’aquest nou entorn molt més agradable, accessible i funcional, que millorarà la qualitat de vida dels seus residents”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × quatre =

lleida 2020
activem alfafar