25n
25N
25N

L'Ajuntament de Paterna finalitza la construcció d'un pipi-can de 500 m² en el barri de Mas del Rosari

L'Ajuntament de Paterna finalitza la construcció d'un pipi-can de 500 m² en el barri de Mas del Rosari
21/07/2020 -

L’Ajuntament de Paterna ha finalitzat la construcció d’un nou pipi-can de 500 m² entre els carrers Sueca i Silla del barri Mes del Rosari.

Les obres han inclòs, a més del clos perimetral de la zona, la instal·lació d’expenedors de bosses per a recollir les deposicions de les mascotes, així com papereres i mobiliari urbà.

Així ho ha anunciat avui la regidora de Benestar Animal, Serveis i Neteja, Merche Navarro qui ha assenyalat que “des de l’equip de govern volem impulsar Paterna com a referent de ciutat “Animal Friendly’ i amb aquesta nova zona d’esplai caní continuem sumant espais en els diferents barris de la ciutat perquè els paterners i paterneres puguen gaudir de manera segura al costat de les seues mascotes”.

En aquesta línia ha destacat que “amb la construcció d’aquests parcs canins també es millora la convivència en el municipi entre persones i animals, oferint espais controlats on les mascotes poden córrer, jugar i interactuar, lliurement sense molestar als ciutadans”.

Aquest nou espai se suma a les més de 20 zones d’esplai caní que existeixen repartides pels diferents barris de la localitat i que sumen un total d’11.450 m².

“Moltes d’aquestes zones estan equipades amb fonts de doble ús amb aixetes a diferents altures perquè puguen beure persones i gossos mantenint les condicions higièniques”, ha especificat la regidora Navarro.

A més, Paterna també compta amb el parc més gran comarcal d’esbarjo i entrenament caní que compta amb una superfície de 5.523 m², amb àrees diferenciades per a cans catalogats com a perillosos i per a cans de petita grandària.

Finalment, la regidora també ha recordat que “com cada estiu s’ha reforçat la neteja en profunditat de les zones d’esplai caní amb l’objectiu d’evitar les males olors i la proliferació de plagues per la calor”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze + onze =