25n
25N
25N

Paterna estrena l'ampliació de la zona d'esplai caní de Campamento

Paterna estrena l'ampliació de la zona d'esplai caní de Campamento
16/02/2021 -

L’Ajuntament de Paterna ha executat les obres d’ampliació de la zona d’esplai caní del carrer València en el barri de Campamento.

D’aquesta manera, el nou pipicà, que després de les obres compta amb 550 metres quadrats de superfície, inclou en les seues instal·lacions una zona per a ús dels gossos de races potencialment perilloses (PPP).

La regidora de Benestar Animal, Merche Navarro, ha detallat que “els treballs d’ampliació d’aquesta zona d’esplai caní van començar a la fi del passat any per a realitzar un recinte més gran que poguera acollir a l’important nombre de mascotes que viuen en el barri de Campamento, facilitant així la convivència entre persones i animals”.

El nou pipicà de Campamento compta, com la resta de zones d’esplai caní de Paterna, amb bancs, dispensadors de bosses i papereres per a depositar els residus dels animals.

A més, s’ha col·locat vorada en tot el perímetre i s’ha instal·lat barrat electrosoldat en tot el recinte i, també, en la zona específica per a PPP, que està identificada amb un cartell identificatiu.

Navarro ha destacat a més que “la inversió a millorar i crear noves zones d’esplai caní és un clar exemple del compromís de l’equip de govern socialista per habilitar espais de qualitat per a amos i mascotes en tots els barris i ser una ciutat Animal Friendly”.

Amb aquesta ampliació de la zona canina del carrer València, ja són més de 15.000 m² els metres quadrats que Paterna té destinats a zones d’esplai caní.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × quatre =