25n
25N
25N

Paterna es prepara per a una Cavalcada dels Reis carregada d'animació infantil

Paterna es prepara per a una Cavalcada dels Reis carregada d'animació infantil
05/01/2017 -

La tradicional Cavalcada de Reis de Paterna que se celebrarà hui a partir de les 18 hores repartirà entre els nens i nenes que assistisquen a rebre als Reis d’Orient més de 16.000 joguets i 7.000 pilotes a més 400 quilos de caramels gentilesa de l’empresa paternera Trolly.

Aquest any, l’Ajuntament ha preparat a consciència la desfilada per aconseguir una major implicació en ella de les entitats i clubs locals, per dotar-la d’una major vistositat i per fer-la molt més accessible.

D’aquesta manera, a associacions com el Centre Cultural Andalús, Xafarnat, la Colla Gatzara, el Club Gimnàstica Rítmica Torrepaterna, Nadals a Paterna, el Centre Musical Paternense, la Junta Local Fallera, Intercomparsas, Interpenyes i la Real Confraria del Santíssim Crist de la Fe i Sant Vicent Ferrer, aquest any s’uneixen també el Paterna C.F.o l’Associació Castella-la Manxa convertint així a la Cavalcada de Reis 2017 en una de les més multitudinàries de la història de Paterna amb més de 400 participants en la desfilada.

A més, per millorar l’accessibilitat de la Cavalcada i facilitar que puga ser seguida pel nombre més gros de persones possible, aquest any el consistori ha previst un/a intèrpret de signes que permetrà que persones sordes i amb dificultats auditives puguen seguir l’esdeveniment. De la mateixa manera, també ha reservat a la Plaça de l’Ajuntament un espai per a persones amb mobilitat reduïda, que vagen en cadira de rodes o amb crosses.

Entre les novetats de la Cavalcada de Reis 2017 també destaca la seua retransmissió en streaming a través de la web www.paterna.es per permetre que puga seguir-se en directe des de casa i la narració en directe de la desfilada a través d’un locutor disfressat de Olaf i situat a l’entrada de la Plaça de l’Ajuntament que s’encarregarà de conduir l’esdeveniment, descrivint qui van fent la seua entrada, a quina associació pertanyen, les peculiaritats de les seues disfresses i altres detalls que fer partícips de tots els detalls de la Cavalcada a tot el públic assistent.

A més, aquest any, minuts previs al començament de la cavalcada, un cotxe de policia recorrerà el recorregut amb un “bàndol” amb recomanacions i consells pràctics perquè majors i petits puguen gaudir de la desfilada en condicions de seguretat.

D’altra banda, hui, a partir de les 16.30 hores, els Reis Mags també estaran a la Plaça del Restaurant El Plantío (C/ 221) per repartir regals i il·lusió entre els petits d’aquesta zona, en un acte organitzat per l’Associació de Veïns del Plantío amb la col·laboració de l’Ajuntament de Paterna. De la mateixa manera, les seues Majestats d’Orient també estaran a la Plaça de l’Església de la Canyada, en l’acte organitzat per l’Associació de Dones de La Canyada.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 − quatre =

museo etnologia
museo etnologia
ficcions 2019-2020