25n
25N
25N

Paterna duplica hasta los 30 metros las franjas de seguridad forestal para prevenir incendios

Sagredo: “Cada any destinem més recursos per a protegir els nostres boscos i comptem amb un Pla Municipal contra Incendis que serveix de full de ruta per a ser més ràpids en cas que calga afrontar un incendi”

Paterna duplica hasta los 30 metros las franjas de seguridad forestal para prevenir incendios
23/07/2020 -

L’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, la Tinent d’Alcalde de Seguretat, Mobilitat i Transició Ecològica, Nuria Campos, acompanyat pel Comissari Principal Cap de la Policia Local, Rafael Mestre, ha visitat la zona de la Vallesa per a conéixer de primera mà les tasques de prevenció forestal que s’estan duent a terme.

Entre les accions realitzades, destaca el treball intensiu de desbrossament i neteja per a buidar de material combustible els nuclis de població pròxims a zones forestales que ha realitzat la brigada de l’empresa municipal Gestió i Serveis de Paterna.

Una intervenció que ha permés duplicar la grandària de la franja de seguretat que existeix entre La Vallesa i la zona urbanitzada de la Canyada, passant dels 15 als 30 metres.

“Des de l’Ajuntament apostem per prioritzar el manteniment de les nostres zones forestals com a eina fonamental per a previndre incendis, destinant recursos durant tot l’any i desbrossament de canyars, entre moltes altres mesures, amb l’objectiu de previndre futurs incendis” ha explicat l’Alcalde Sagredo durant la visita.

A més, el primer edil ha destacat que “cada any destinem més recursos per a protegir els nostres boscos i comptem amb un Pla Municipal contra Incendis que serveix de full de ruta per a ser més ràpids en cas que calga afrontar un incendi”.

Exemple d’aqueix compromís són les actuacions de manteniment i neteja que s’han realitzat en la partida la Corrucosa, el camí de Moncada o el llit del Túria, així com en els barrancs de la Font, Rubio, Serra o Travessat, entre altres zones d’especial importància en la localitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 + 19 =