25n
25N
25N

Paterna detecta rastres de la soca britànica en les aigües residuals de la ciutat

Malgrat això, les últimes anàlisis a la ciutat evidencien reduccions significatives de presència de coronavirus en pràcticament tots els punts de la ciutat

Paterna detecta rastres de la soca britànica en les aigües residuals de la ciutat
10/03/2021 -

Les últimes anàlisis elaborades en les aigües residuals de Paterna han detectat rastres de la soca britànica en la xarxa de clavegueram procedent del nucli urbà de la ciutat. Així ho ha revelat hui la tinenta alcalde de Seguretat, Mobilitat i Transició Ecològica, Núria Campos, qui ha precisat que “aquesta és la primera vegada que es troba aquesta variant a la ciutat” i ha explicat que “com sempre, els resultats obtinguts ja s’han remés a la conselleria, alertant en aquesta ocasió de la presència del cep britànic”.

I és que ahir mateix la conselleria de Sanitat va informar d’un brot de la soca britànica que afectada 13 alumnes de primària del col·legi Liceu Francés de la localitat.

Campos ha precisat que “a pesar la detecció de la variant britànica del coronavirus, els últims mostrejos també evidencien reduccions significatives dels valors de coronavirus en pràcticament tots els sectors respecte als mesos anteriors, cosa que significa que el risc epidemiològic de la ciutat continua en descens”.

Donada l’elevada càrrega viral d’aquesta variant i la seua alta capacitat de transmissió i contagi, el consistori està esperant directrius de Sanitat per si haguera de prendre alguna mesura addicional als protocols sanitària i de seguretat que manté a la ciutat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 4 =